Google certified partner

Over ons

Wie is 48Street?

48Street Internet Marketing is in 2009 opgericht door Kristian van Bockel. Sinds 2009 werkt 48Street Internet Marketing voor diverse klanten zoals CSU Total Care, Rijnconsult en ROC Midden Nederland.

 

Wat maakt het verschil?

48Street Internet Marketing gelooft dat online marketing een lange termijn relatie is met klanten, waarbij de behoeftes van klanten worden ingevuld met expertise en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, tijd en moeite worden geïnvesteerd in de groei van klanten en samen met klanten wordt gestreefd naar continue groei.

 

Waar andere bureau’s klanten vergeten, geeft 48Street Internet Marketing iedere klant, groot en klein, de persoonlijke aandacht om groei met online marketing te realiseren. We geloven dat de beste campagnes worden gemanaged door specialisten met de juiste tools en niet blind te vertrouwen op automatisering of de inzet van juniors.

 

48Street Internet Marketing begrijpt, meet, analyseert en optimaliseert op basis van de klantenreis, niet alleen op basis van de laatste klik. Door over de grenzen van de eigen dienstverlening heen te kijken en daadwerkelijk de waarde van zoekwoorden, advertenties en campagnes te weten, vindt 48Street Internet Marketing nieuwe kansen voor groei. En dat vertellen we niet alleen, dat laten we zien met resultaten.

Diensten

  • Website statistieken
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Zoekmachine adverteren
  • Conversie optimalisatie

 

Neem contact op

Gratis of betaald gevonden worden in Google

website statistieken

Analyseren

Rendement

Website statistieken bieden meer dan bezoekersaantallen en paginaweergaves. Ga voor inzicht in hoe bezoekers uw website gebruiken, welke bezoekers converteren en hoe u ervoor zorgt dat ze terug blijven komen!

Optimaliseren

Gevonden worden

Zoekmachine optimalisatie is meer dan hoge posities realiseren in de zoekresultaten van zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie betekent ook aantrekkelijke zoekresultaten realiseren, zichtbaar zijn bij relevantere zoekwoorden en potentiële klanten beter helpen!

Adverteren

Potentiële klanten

Adverteer op relevante zoekopdrachten en bereik uw doelgroep op het moment dat zij naar u op zoek zijn! Wat dacht u van een mobiele campagne voor smartphone gebruikers, een remarketing campagne om alsnog uw conversie te realiseren of een display campagne om snel een groot bereik te realiseren?

Conversie

Detaillering

Verhoog het rendement van uw website of webshop middels conversie optimalisatie. Creëer
verschillende versies van knoppen, formulieren, afbeeldingen of complete landingspagina’s en meet welke verandering leidt tot hogere conversie!

Vragen?
Vragen?
Sluiten

Heb je hulp nodig?

Mail Kristian van Bockel

kristian@48street.nl

Kristian van Bockel

Stel je vraag

Uw vraag is verzonden, we proberen zo snel mogelijk te reageren.