Google certified partner

van der Heijden Sierbestrating

[rev_slider_vc alias=”vanderheijden”]

Voor de verdere ontwikkeling van haar nieuwe webshop was Van der Heijden Sierbestrating op zoek naar een partij met een totaal pakket op het gebied van internet marketing. Van der Heijden Sierbestrating vond die in 48Street Internet Marketing.

 

Bij 48Street Internet Marketing begrijpen we dat een geslaagd webshop bezoek in deze branche verder gaat dan de webshop. Het is de combinatie tussen clicks & bricks. Sfeer proeven, ideeën opdoen, de producten zelf voelen in de showtuin zijn erg belangrijk. Met gerichte, lokale advertenties worden acties, open dagen en nieuwe producten bij de juiste mensen onder de aandacht gebracht.

 

De ontwikkelingen online gaan snel. Ontwikkelingen waar van der Heijden Sierbestrating samen met haar partners in mee wil groeien. Meedenken, vooruitdenken en betrokkenheid. Daar zijn we goed in bij 48Street Internet Marketing.

 

Van der Heijden Sierbestrating is met 2500 m2 showtuin al ruim 75 jaar dé groothandel in tuinmaterialen voor hoveniers, stratenmakers en particulieren in Zuid-West-Brabant.

 

 

 

 

 

 

Arjan van der Heijden
Partner
LinkedIn

Vragen?
Vragen?
Sluiten

Heb je hulp nodig?

Mail Kristian van Bockel

kristian@48street.nl

Kristian van Bockel

Stel je vraag

Uw vraag is verzonden, we proberen zo snel mogelijk te reageren.